Μία από τις ομορφότερες θεατρικές παραστάσεις θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό, σε κείμενο και σκηνοθεσία του Γιώργου Μακρή.

Αυτή την θεατρική σεζόν  θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως το Facebook η νοικοκυρά μια θεία που φεύγει από τη ζωή αλλά και η πεθερά μπορούν να συνδυαστούν μαζί και να προσφέρουν στον θεατή άφθονο γέλιο.

Λίγα Λόγια Για το Έργο

Ο Γιώργος εργένης συζεί με την Αγλαΐα . Η Αγλαΐα είναι φίλη του καλύτερου φίλου του Γιώργου… του Τάκη και γείτονα πλέον του Γιώργου. Η Αγλαΐα είναι μια παχουλή κοπέλα, η οποία ασταμάτητα προσπαθεί να ρίξει τον Γιώργο στα δίχτυα του Έρωτά της

Αυτό όμως είναι αδύνατον γιατί ο Γιώργος είναι εντελώς αδιάφορος για μια τέτοια σχέση. Η Αγλαΐα συνηθίζει να υπάρχει στο σπίτι σαν σύζυγος και με τις ανάλογες απαιτήσεις και αυτό δημιουργεί πάντα μια κωμικοτραγική ατμόσφαιρα στο σπίτι και στην θεατρική Σκηνή.

Η Αγλαΐα, παρόλα τα κιλά της, είναι διατροφολόγος- διαιτολόγος, έχει μεγάλη επιτυχία στην δουλειά της και αυτό το κατάφερε μέσα από το facebook και οι πελάτες της δεν την έχουν δει ποτέ από κοντά.

Γιώργος είναι οικοδόμος και διαφημιστής. Είναι Gay-Κρητικός στην καταγωγή , δεν το γνωρίζει όμως κανείς. Ο Γιώργος το έχει αποκρύψει εδώ και χρόνια από όλους και κυρίως από τον Πατέρα του διότι δεν θέλει να χάσει τα χωράφια της περιουσίας στα Ζωνιανά. Τον λόγο τον καταλαβαίνουμε .

Ο Τάκης, ο καλύτερος φίλος του Γιώργου. Είναι προγραμματιστής και εξπέρ στο internet, facebook.. Είναι και ο γείτονας του. Επίσης, στην παρέα υπάρχει και η Μαμά- Πατέρας  της Αγλαΐας, η οποία είναι μητριά της. Η Μαμά-Πατέρας- Πεθερά έχει το εξής κακό:Έχει παντρευτεί έναν Ινδό, έχει ασπαστεί τον Δαλάι Λάμα, αλλά ταΐζει πάντα ή καλύτερα μαγειρεύει μόνο μοσχαρίσιες μπριζόλες στον άντρα της. Και όλοι γνωρίζουμε ότι οι Ινδοί δεν τρώνε το μοσχάρι , n Έκπληξη όμως είναι ότι ο Πατέρας- Πεθερός είναι και η πεθερά ταυτόχρονα , μετά τα 50 του κατάλαβε ότι δεν μπορεί να ζει σε σώμα αντρικό και με εγχείρηση έγινε γυναίκα. Καταλαβαίνουμε λοιπόν το τι έχει να γίνει. Έχουμε και την Τζέην μια νέα γειτόνισσα του Γιώργου, η οποία από το πρώτο βράδυ γνωριμίας με το Γιώργο κάνει κιόλας έρωτα μαζί του. Η Τζέην είναι βρεφονηπιακός και το απόγευμα Γυμνάστρια. Επίσης στην παρέα υπάρχει και η Νταίζη ,μια πόρνη η οποία είναι ερωτευμένη με τον Τάκη και από παρεξήγηση όλοι νομίζουν ότι είναι ερωτευμένη με τον Γιώργο.Ο Γιώργος οικονομικά τα βγάζει δύσκολα πέρα ,ξαφνικά του ανακοινώνουν ότι κληρονομεί μια τεράστια περιουσία . Πέθανε η θεία του η οποία διατηρούσε σχολή χορού – μπαλέτου . Αφήνει την περιουσία της στο Γιώργο μόνο με τους εξής όρους . Πρώτον ο Γιώργος να διοικήσει την σχολή και να μάθει μπαλέτο – πράγμα που ο Γιώργος πάντα απεχθάνετο. Δεύτερον να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδί η να αφήσει έγγειο τη γυναίκα του μέσα σε δυο μήνες. Και τέλος θα συνεργαστεί για τη διοίκηση της σχολής μόνο με συγκεκριμένα άτομα τα οποία έχει υποδείξει η αποθανούσα θεία του στον πληρεξούσιο δικηγόρο της. Μιλάμε για απίστευτους χαρακτήρες  με πολύ γέλιο και τρομερές ανατροπές. Επίσης στο έργο θα δούμε τι μπερδέματα γίνονται μέσα από το facebook , τι καλό κάνει η δικτύωση αλλά και τι κακό μπορεί να προκαλέσει αν δεν προσέξουμε και αν δεν το χειριζόμαστε σωστά. Θα δούμε έρωτες -ζήλιες παράξενη συγκατοίκηση ,μπερδέματα όλων των ειδών -παρεξηγήσεις -κωμικοτραγικές καταστάσεις απίστευτες με έναν μοναδικό σκοπό, το Γέλιο.

<< ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΤΟΥ FBΑΧ ΡΟΥ F ΙΑΝΑ ΠΕΘΕΡΑ !!!>> Μια παράσταση που αναμφισβήτητα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των θεατρικών σκηνών, χειμώνα και καλοκαίρι. Το κοινό θα απολαύσει  μια τεχνικά άρτια παράσταση, θα κλέβει την παράσταση και θα την πηγαίνει σπίτι του κλαίγοντας από τα γέλια. Η μαγεία του θεάτρου στο:

<< ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΤΟΥ FBΑΧ ΡΟΥ F ΙΑΝΑ ΠΕΘΕΡΑ !!!>> Η αισθητική αποθέωση των διαλόγων έχουν ως αποτέλεσμα τις ανατροπές σε όλα τα επίπεδα, οι οποίες θα σας κάνουν να κλαίτε από τα γέλια. Ραντεβού λοιπόν με το γέλιο. Ένα γαϊτανάκι ανθρώπων των οποίων μπλέκουν οι πραγματικές και ηλεκτρονικές ζωές, με τραγελαφικά αποτελέσματα. Εκπλήξεις, παρεξηγήσεις, ανατροπές, έρωτες, ζήλιες και μπερδέματα, με συνδετικό κρίκο το facebook. Πώς επηρεάζει η κοινωνική δικτύωση την συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων; Ένα πρωτότυπο κείμενο, με σπιρτόζικους διαλόγους, γρήγορες ατάκες, εύρυθμη σκηνοθεσία, ερμηνείες γεμάτες μπρίο και πλούσια μουσική, φωτιστική και χρωματική επένδυση. Μία κωμωδία με πηγαίο και αβίαστο χιούμορ, που από κάτω όμως κρύβει και ένα συγκινητικό μήνυμα ανθρωπιάς που μας αφορά όλους σήμερα, την εποχή που η διαδικτυακή επικοινωνία έχει αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή.